Συγκλονιστικό: Ο Παπαγιάννης αποκάλυψε τα λόγια του Π. Γιαννακόπουλου – «Να αγαπάς τον ΠΑΟ Γιωργάκη»

Συγκινητική δήλωση του Γιώργου Παπαγιάννη που αποκάλυψε τι του είχε πει ο Παύλος Γιαννακόπουλος όταν τον γνώρισε – «Ήταν όνειρό μου να είμαι αρχηγός, έχω μεγαλώσει στο κλαμπ».

Ανατριχιαστική δήλωση του Γιώργου Παπαγιάννη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε για το αν έχει κάποια ανάμνηση απ’ τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του κλαμπ. Ο σέντερ των «πράσινων» αποκάλυψε τα λόγια του αείμνηστου προέδρου.

«Γιωργάκη να τον αγαπάς τον Παναθηναϊκό», με τον ίδιο να απαντά όπως τόνισε: «Κύριε Παύλο θα τον αγαπώ».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

Για το ματς με την Εφές: «Είναι πολύ νωρίς. Προσπαθούμε με τον κόουτς να παίζουμε άμυνα. Ήμασταν καλά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει αυτή η νοοτροπία στην ομάδα, να παίζουμε σκληρά στην άμυνα και την επίθεση».

Για την προετοιμασία: «Εγώ με τον κόουτς είμαι τέταρτη μέρα. Έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Είναι σημαντικό το διήμερο, την άλλη εβδομάδα έχουμε το Super Cup».

Για Γκριγκόνις και Πονίτκα: «Ο Γκριγκόνις έχει τον τραυματισμό του, θα προσφέρει πολλά. Και ο Πονίτκα. Είναι παίκτες με εμπειρία, ξέρουμε τι θα φέρουν στο γήπεδο και το ρόλο τους, εύχομαι να τα πάνε καλά».

Για το γεγονός πως είναι αρχηγός: «Ήταν όνειρό μου να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει στο κλαμπ, επτά χρόνια. Θα ήθελα να είμαι αρχηγός όπως και είμαι. Ήξερα τι να περιμένω και είναι σημαντικό το εξωαγωνιστικό, να είμαστε καλά στα αποδυτήρια και να φαίνεται στο γήπεδο».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τιμούμε έναν άνθρωπο που δεν είχα πολλές ευκαιρίες να τον γνωρίσω. Μου είχε πει “Γιωργάκη να αγαπάς πάντα τον Παναθηναϊκό”. Του είπα “κύριε Παύλο θα τον αγαπώ”. Έδωσε τα πάντα στον σύλλογο τον έφτασε εκεί που τον έφτασε».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss