Τα 5 ζώδια που θα σε αγαπήσουν με πάθος!

Θα σε διεκδικήσουν και θα σε εκπλήξουν

Παρόλο που ο καθένας μπορεί να είναι παθιασμένος και αισθησιακός με τον δικό του τρόπο, ορισμένα ζώδια μοιάζουν να είναι εκ φύσεως παθιασμένα με τον έρωτα. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γλώσσα στην αισθησιακή έκφραση. Εκτός όμως από το ζώδιο, η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί επίσης να υποδηλώνει τι τον έλκει και πως εκφράζει το πάθος του στον έρωτα.
Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια θεωρούνται πιο παθιασμένα, αλλά μην ξεχνάς το εξής: Αν και το πάθος είναι έμφυτο σε αυτά τα ζώδια χάρη στα εγγενή αστρολογικά χαρακτηριστικά τους, ο καθένας μπορεί να εντυπωσιάσει τον/την σύντροφό του και να γίνει πιο αισθησιακός με λίγη επιπλέον προσπάθεια.

ΚΡΙΟΣ
Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός έχει την έμφυτη ικανότητα να εκπέμπει πολλή ενέργεια. Επιπλέον, κυβερνάται από τον Άρη, τον κόκκινο πλανήτη που μπορεί να δημιουργήσει πλεόνασμα πάθους.

Η εκρηκτική φύση αυτού του ζωδίου δείχνει ότι δεν είναι πάντα πρόθυμο να «βολευτεί» με κάποιον/α, τουλάχιστον όχι αμέσως. Ωστόσο, του αρέσει να κάνει τον/την σύντροφό του χαρούμενο/η. Για αυτό, μπορεί να γίνει πολύ ρομαντικός όταν αναζητά τον έρωτα. Είναι το άτομο που συνηθίζει να προσφέρει δώρα ή προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον/την σύντροφό του με κάτι εκπληκτικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ζώδιο της γης, που δηλώνει έναν βαθύ αισθησιασμό και επικεντρώνεται στη σωματική επαφή και στις αισθήσεις. Είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο, κάτι που δείχνει την τάση του για τακτοποίηση και βόλεμα μέσα σε μια σχέση.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss