Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

Το να πηγαίνω σε συναυλίες είναι κάτι που μου αρέσει όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι απλά με ενθουσιάζει! Θες η ιδέα του να ακούω ζωντανή μουσική, σε ένα μεγάλο θέατρο κάτω από τα αστέρια; Θες το ότι βρίσκομαι με την παρέα μου και περνάμε αξέχαστες στιγμές μαζί ακούγοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια live; Το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τις συναυλίες είναι απλά WOW!
Άλλωστε γι’ αυτό οι συναυλίες το καλοκαίρι, γίνονται η μια μετά την άλλη και υπάρχουν πολλά προγράμματα και πληθώρα επιλογών. Καλός και ο χειμώνας αλλά σαν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις…δεν υπάρχει! Και τι θέλουμε σε μια συναυλία; Ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα όμορφο και κομψό outfit και σήμερα θα σου δείξω 8 προτάσεις!

Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο color trend του καλοκαιριού – 10 outfits Inspo για να το φορέσεις
Θα πας σε συναυλία; 8 ιδέες για να βρεις τι θα φορέσεις
Είτε πρόκειται για τζαζ στην πλατεία, για χαλαρή παράσταση στο αγαπημένο σου υπαίθριο αμφιθέατρο ή για την περιοδεία του αγαπημένου σου star στο θέατρο κοντά στο σπίτι σου, είναι η απόλυτη ιδέα για να πάρεις την παρέα σου και να διασκεδάσεις εκείνη την ζεστή, καλοκαιρινή νύχτα! Αλλά, υπάρχει πάντα ένας μικρός πανικός όταν προσπαθείς να βρεις τι να φορέσεις σε μια συναυλία.

Ξέρω, περνάς ώρες κάνοντας scrolling στο Pinterest και στο Instagram, αναζητώντας την τέλεια εμφάνιση που θα έγραφε: «I’m just a cool, chill girl who might get invited backstage».

@lalieroussel2 Ootd ?? #for …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss