Τέλη κυκλοφορίας: «Ραβασάκια» στο myCAR – Τι ποσά και πώς πληρώνουμε

Μετά την ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα πρέπει να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο και να προχωρήσουν στην πληρωμή πριν την εκπνοή της διορίας

Την επόμενη Τρίτη (15/11) αναμένεται να αναρτηθούν τα «ραβασάκια» για τα τέλη κυκλοφορίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ.
Μετά την ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα πρέπει να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο και να προχωρήσουν στην πληρωμή πριν την εκπνοή της διορίας, μέχρι δηλαδή το τέλος του έτους. Φέτος όπως και κάθε χρόνο -παραδοσιακά- δεν αποκλείεται να δοθεί και μια παράταση.

Σημειώνεται ότι και φέτος η κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας για όσους δεν επιθυμούν να καταβάλουν αντίτιμο, θα γίνεται μόνο ψηφιακά, ενώ «τσουχτερά» αναμένονται τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους.
Τα ειδοποιητήρια θα φέρουν κωδικό πληρωμής σε τράπεζα, αλλά και QR Code, για την εξυπηρέτηση των πληρωμών σε φυσικό κατάστημα τράπεζας ή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του ποσού με φυσική επίσκεψη στα ΕΛΤΑ.

Τα ποσά που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες

Όσα αυτοκίνητα είχαν ταξινομηθεί στην Ελλάδα έως 31 Οκτωβρίου 2010 θα καταβάλουν τέλη κυκλοφορίας με βάση τον κυβισμό τους.
Για τα οχήματα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss