Τι δείχνουν τα «μηχανάκια» της τηλεθέασης πριν τα Χριστούγεννα

Τηλεθέαση: Τρεις ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και λίγα 24ώρα πριν οι σειρές αποχαιρετίσουν το κοινό για το 2022, ο ανταγωνισμός παραμένει σκληρός.

Στη βραδινή ζώνη, οι σειρές έρχονται αντιμέτωπες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Τετάρτη, o «Σασμός» του ALPHA άγγιξε το 29,1% στο σύνολο και το 27,1% στο δυναμικό κοινό. Η δραματική σειρά, που απέδειξε ότι είναι η νικήτρια στην prime time όλο το πρώτο μισό της χρονιάς, ρίχνει αυλαία απόψε και θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στα μέσα Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, που επίσης θεωρείται μία από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς, έκανε 25,1% στο σύνολο και 17,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», του ίδιου καναλιού», που πήρε το lead in, έκανε 24,5% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό. Να σημειωθεί ότι η σειρά ολοκληρώθηκε, για το πρώτο μισό, με μία συγκλονιστική σκηνή. Είδαμε τον Πέτρο να ουρλιάζει ακούγοντας ένα πυροβολισμό και θεωρώντας ότι η αδερφή του έχει πεθάνει. Στις σκηνές του τρέιλερ για τα νέα επεισόδια, που θα δούμε στα μέσα του Ιανουαρίου, φαίνεται ότι ένας θάνατος συνταράσσει την οικογένεια Καστρινού. Έχει, όμως, όντως σκοτωθεί η Αλεξία ή κάποιος άλλος;
Στη χθεσινή βραδιά, το ενδιαφέρον του κοινού τράβηξαν και οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει». Η παραγωγή σημείωσε 18,3% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», που προβάλλεται στον ALPHA στις 20.00, έκανε χθες 21,8% και 18,6% αντίστοιχα μπαίνοντας επάξια στη λίστα με τις επιτυχίες της χρονιάς.

Το βράδυ της Τετάρτης, η prime time είχε και «GNTM». Το ριάλιτι μόδας, που ολοκληρώνεται αύριο, έκανε 7% στο σύνολο και 9,4% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ ενδιαφέρον έχει τι θα δείξουν τα μηχανάκια της Nielsen για τον μεγάλο τελικό.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss