TikTok: Γιατρός προειδοποιεί όσους ουρούν στην μπανιέρα

Μια γιατρός πήρε την απόφαση και βγήκε στο TikTok, προκειμένου να μιλήσει για ένα κάπως ευαίσθητο θέμα. Ειδικότερα, η Dr Alicia Jeffrey-Thomas αναφέρθηκε σε ένα ομολογουμένως ιδιαίτερο βίντεο στα μειονεκτήματα που έγκειται στο να ουρεί κανείς εκεί όπου παίρνει το καθημερινό του μπάνιο (δηλαδή στη μπανιέρα).

Η Dr Alicia Jeffrey-Thomas (@scrambledjam) λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο της, το οποίο έγινε αμέσως viral: «Αν ουρείς στην μπανιέρα, ή αν ανοίγεις τη βρύση ή την ντουζιέρα και κάθεσαι μετά στην τουαλέτα για να ουρήσεις όσο το νερό τρέχει, τότε δημιουργείς στον εγκέφαλό σου μια σύνδεση ανάμεσα στον ήχο του τρεχούμενου νερού και την ανάγκη για ούρηση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κι έτσι δημιουργείται μια ασυνείδητη συσχέτιση μεταξύ τρεχούμενου νερού και φυσικής ανάγκης, η οποία μπορεί να καταλήξει σε προβλήματα διαρροών». Και λέει μάλιστα πως αυτό είναι ακόμα χειρότερο για τις γυναίκες, καθώς δεν έχουν «σχεδιαστεί να ουρούν όρθιες».

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν λίγοι οι χρήστες εκείνοι που αμφισβήτησαν τα λεγόμενα της Dr Alicia Jeffrey-Thomas, άλλοι όμως σοβαρά και άλλοι με πιο αστείο τρόπο. «Κι εγώ που σκεφτόμουν πως έτσι εξοικονομούσα πολύτιμο νερό», αναφέρει ένας χρήστης, που παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να το κάνω.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss