Το BMW ///M Mixed Reality στο Web Summit 2022 – FleetNews

Στο φετινό Web Summit στη Λισαβόνα, το BMW Group παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα συνδυασμό πραγματικής οδήγησης και εικονικού περιβάλλοντος. Η μοναδική αυτή εμπειρία ονομάζεται ///M Mixed Reality.
Ενσωματωμένα στοιχεία gaming για μια μοναδική οδηγική εμπειρία BMW M
Η μοναδική προσέγγιση mixed reality 1, την οποία μια ομάδα μηχανικών της BMW M ανέπτυξε μαζί με την Epic Games για την BMW M2, επιτρέπει στους οδηγούς και τα οχήματά τους να εμβυθίζονται σε έναν εικονικό κόσμο. Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να βιώσουν τη νέα αίσθηση της οδήγησης μιας BMW με γυαλιά VR/MR (Εικονικής/Μικτής Πραγματικότητας) ενώ παράλληλα διαχειρίζονται προκλήσεις σε υψηλές ταχύτητες όπως σε ένα παιχνίδι αγώνων. Τα ενσωματωμένα στοιχεία gaming, όπως η αποφυγή εμποδίων, η συλλογή εικονικών «κερμάτων» κ.λπ., ενισχύουν την εμβυθιστική εμπειρία στο αυτοκίνητο σύμφωνα με το σλόγκαν: Drive the Change, Change the Drive (Οδήγησε την Αλλαγή, Άλλαξε την Οδήγηση). Το σύστημα λαμβάνει υπόψη όλη τους άξονες κίνησης και περιστροφής της BMW M2. Το ίδιο το όχημα γίνεται το controller, που σε αυτή την περίπτωση καθίσταται το ταχύτερο controller στον κόσμο.
«Αυτή είναι η απάντηση σε όποιον ρωτά πώς μπορεί να είναι οι εικονικές εμπειρίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο μέλλον. Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να βιώσουν αυτό το νέο συναίσθημα — και με το ///M Mixed Reality, τους προσφέρουμε μία κατάλληλη λύση για κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Frank van Meel, CEO της BMW M GmbH.
Με το ///M Mixed Reality, το BMW Group φέρνει την τεχνολογία στον υψηλού επιπέδου οδηγικό τομέα, σύμφωνα πάντα με την αρχή της ανθρωποκεντρικότητας, στην οποία η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών καθοδηγείται από τις ανθρώπινες επιθυμίες και ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης, το BMW Group έθεσε τα θεμέλια για το ConnectedDrive πριν από 20 και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss