Το εμβληματικό χτένισμα της Brigitte Bardot κάνει comeback

Ως ένα αυθεντικό beauty icon, η Brigitte Bardot συνεχίζει να εμπνέει τις γυναίκες ακόμα και σήμερα σε όλο τον κόσμο. Κάπως έτσι από την δεκαετία των 60s μέχρι και σήμερα, ένα είναι βέβαιο: Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της ηθοποιού όσα χρόνια και αν περάσουν και η ίδια αποτελεί το απόλυτο beauty icon που μένει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
Τρανή απόδειξη για όσα λέμε; Αυτή τη σεζόν, ένα από τα θρυλικά της χτενίσματα κάνει δυναμικό comeback. Καθώς έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα TikTok, το χαρακτηριστικό «αφράτο» hair-look με τα super stylish curtain bangs, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

@shaysullivann
A little behind of scenes of this iconic haircut!! 😍
♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Πως θα αντιγράψουμε το εμβληματικό χτένισμα της Brigitte Bardot;
Ζητάμε από τον κομμωτή μας μια πολύ βαθιά στρώση που τονίσει τον όγκο και θα πλαισιώσει το πρόσωπό μας, ενώ στα σκέλη στις άκρες δημιουργεί ένα γωνιακό κόψιμο για θα σχηματίζουν τα χαρακτηριστικά curtain bangs. Τέλος, θα κάνει ένα χτένισμα στα μαλλιά μας χρησιμοποιώντας τις μια βούτσα και το πιστολάκι τυλίγοντας τα σαν να τα γυρίζουμε σε μεγάλα ρόλει. Αφού ελευθερώσει τα μαλλιά το iconic, ρετρό χτένισμα της Brigitte Bardot θα είναι έτοιμο. μια μας χρησιμοποιώντας μεγάλα μπούκλες. Και σε περίπτωση που σου φαίνονται πολύ περίπλοκα τα steps για να του τα εξηγήσεις, μπορείς απλά να του δείξεις το βίντεο παραπάνω.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss