Το ξέσπασμα της Παλαιτσάκη για τους «φιλάνθρωπους της πόζας»

Η Νανά Παλαιτσάκη ξέσπασε με σωρεία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή εκείνους που συνεχίζουν να ποστάρουν ανενόχλητοι φωτογραφίες από διακοπές, πολυτελή γεύματα και στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μιας τεράστιας καταστροφής λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται σε όλη τη χώρα.

«Συμπαθάτε με και εμένα με όσα αναρτώ … μην χαλάω τις διακοπές μερικών»

Πιο συγκεκριμένα, Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση: «1000 – 1100 Ευρώ οι πιλότοι των καναντέρ. 1000 – 1100 οι γιατροί. 700-800 πυροσβέστες – αστυνομικοί – νοσηλευτές , διασώστες… 390 οι εποχικοί πυροσβέστες. 8.000 έως 25.000 και ….οι Εκπρόσωποι στην Βουλή. Τόσο δημοκρατικά, τόσο δίκαια, τόσο ανθρωπιστικά. Συμπαθάτε με και εμένα με όσα αναρτώ … μην χαλάω τις διακοπές μερικών».

ανάρτηση Παλαιτσάκη
© Facebook
«Βρέχει από χτες στάχτες μέσα στο σπίτι…»

Νωρίτερα, η Νανά Παλαιτσάκη προχώρησε σε μια ακόμα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε Facebook, όπου έγραψε με ιδιαίτερα αιχμηρή γλώσσα: «Βρέχει από χτες στάχτες μέσα στο σπίτι. Η αναπνοή πολύ δύσκολη και για μένα και για τα ζώα μου.. Η Ελλάδα καίγεται με… Άπνοια μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν εναέρια…… Δεν…. Δεν… Δεν…. Δεν…. Η ελπίδα σε πυροσβέστες, εθελοντές, εθελοντές, εθελοντές…. Δεν θα γράψω τίποτα για τους “Υπεύθυνους” …. ΤΩΡΑ!!!! Αυτό που θα γράψω όμως είναι ότι αυτοί που συνεχίζουν να ποζάρουν με κώλους έξω και κοιλιές από παραλίες, με ποτήρια σαμπάνιας και φορώντας 100 φίλτρα από τα σκάφη, ενώ Πλασάρονται και σαν Φιλάνθρωπες… θα διαγράφουν δια παντός από τον “κύκλο των διαδικτυακών γνώριμων”… Τι σημαίνει η “Ζωή συνεχίζεται” …. Ποια ζωή ακριβώς;;; Ευτυχώς που τα ζώα μου έχουν ενσυναίσθηση … Άντε και σιχτίρ ακρωτηριασμένοι από την ματαιοδοξία σας».

«Είναι δυνατόν “φιλάνθρωποι της πόζας” αυτές τις μέρες να έχουν λουστεί την κτηνωδία της ματαιοδοξίας τους!»

Σοκαριστική είναι βέβαια και η ανάρτηση της στο Instagram, όπου η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε: «Την ώρα που βρέχει στάχτες… Τις ώρες που όλη η Ελλάδα καίγεται, είναι δυνατόν να ποζάρουν με κοκτέιλ, φορώντας 158 φίλτρα, απόντα σκάφη τους…. Είναι δυνατόν να δείχνουν τους κώλους, τις κοιλιές δίπλα από μπύρες, ψητές γαρίδες, σπαγγέτι με τρούφες… Είναι δυνατόν “φιλάνθρωποι της πόζας” αυτές τις μέρες να έχουν λουστεί την κτηνωδία της ματαιοδοξίας τους! Σε ποιο σκάφος θα κρυφτείς κακομοίρα μου όταν θα βρέχει δηλητήριο ;;;; Σε ποιο ;;; #wildfires».

© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss