Τόλης Παπαδημητρίου για «Καλό Μεσημεράκι»: Η οργάνωση που κάνω δεν πετυχαίνει, όλα πηγαίνουν όπως να ‘ναι

Την εμπειρία του από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μοιράζστηκε ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Τόλης Παπαδημητρίου. Ειδικότερα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως συχνά βγαίνει εκτός… προγράμματος με τα κείμενα που γράφει για τη Βάνια.

Τόλης Παπαδημητρίου: «…οι σχέσεις ζωής μάς συμβαίνουν. Αυτό είναι τύχη·  καλή ή κακή…»

«Δεν έχω ενημέρωση, γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο»

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που ασχολούμαι στο Καλό Μεσημεράκι μόνο με το κομμάτι της Βάνιας, 9 στις 10 φορές η οργάνωση που κάνω εγώ δεν πετυχαίνει. Όλα πηγαίνουν όπως να ‘ναι. Όμως, έχω μία δυναμική που στο τέλος της ημέρας αυτό που έχω πει θα το κάνω», δήλωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου.

«Όταν είχα να γράψω και το κομμάτι του Νίκου, σίγουρα ήταν πιο απαιτητικό υπό την έννοια ότι είχε πιο μεγάλο κομμάτι, είχε κείμενο, τραγούδια», τόνισε αμέσως μετά ο ίδιος.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» να ολοκληρώνεται φέτος στον ΣΚΑΪ, ο Τόλης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Είμαι στην ομάδα αυτής της τρελής εκπομπής. Δεν έχω ενημέρωση, γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss