Τόλης Παπαδημητρίου για «Καλό Μεσημεράκι»: Η οργάνωση που κάνω δεν πετυχαίνει, όλα πηγαίνουν όπως να ‘ναι

Την εμπειρία του από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μοιράζστηκε ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Τόλης Παπαδημητρίου. Ειδικότερα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως συχνά βγαίνει εκτός… προγράμματος με τα κείμενα που γράφει για τη Βάνια.

Τόλης Παπαδημητρίου: «…οι σχέσεις ζωής μάς συμβαίνουν. Αυτό είναι τύχη·  καλή ή κακή…»

«Δεν έχω ενημέρωση, γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο»

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που ασχολούμαι στο Καλό Μεσημεράκι μόνο με το κομμάτι της Βάνιας, 9 στις 10 φορές η οργάνωση που κάνω εγώ δεν πετυχαίνει. Όλα πηγαίνουν όπως να ‘ναι. Όμως, έχω μία δυναμική που στο τέλος της ημέρας αυτό που έχω πει θα το κάνω», δήλωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου.

«Όταν είχα να γράψω και το κομμάτι του Νίκου, σίγουρα ήταν πιο απαιτητικό υπό την έννοια ότι είχε πιο μεγάλο κομμάτι, είχε κείμενο, τραγούδια», τόνισε αμέσως μετά ο ίδιος.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» να ολοκληρώνεται φέτος στον ΣΚΑΪ, ο Τόλης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Είμαι στην ομάδα αυτής της τρελής εκπομπής. Δεν έχω ενημέρωση, γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss