Τραγωδία: Πέθανε 17χρονη στην Κρήτη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ!

Μεγάλη θλίψη για τον χαμό της 17χρονης που έπαθε αλλεργική αντίδραση σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη. Μετά από μεγάλο αγώνα στην εντατική, απεβίωσε. Η μαθήτρια από  το Περιστέρι ήταν διασωληνωμένη, και είχε οίδημα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την οικογένεια της ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή στις 2 Ιανουαρίου. 

Η 17χρονη πήγε στον μπουφέ του ξενοδοχείου για πρωινό, οι συμμαθητές της ανέφεραν ότι την είδαν να αλείφει βούτυρο σε μία φέτα ψωμί. Η ανήλικη ήξερε πως ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά και λίγο αργότερα κατάλαβε ότι είχε υποστεί αλλεργικό σοκ και έφυγε τρέχοντας προς το δωμάτιο της, προκειμένου να κάνει την ένεση της.

Λίγα λεπτά αργότερα εκπαιδευτικός συνειδητοποίησε την απουσία της μαθήτριας και ανέβηκε στο δωμάτιο της, όπου την βρήκε αναίσθητη, καθώς περίπου 5 με 7 λεπτά νωρίτερα είχε υποστεί ανακοπή. Παρόλο που είχε κάνει την ένεση, ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε.

Στο ξενοδοχείο της έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρουν την 17χρονης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, χωρίς σφυγμό, εκεί όπου οι γιατροί κατάφεραν μετά από 10 λεπτά αγωνιώδους προσπάθειας να την επαναφέρουν.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss