Τρίτη η Εφές στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” 87-81 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (pics)

Η Εφές κατέλαβε την τρίτη θέση στο 4ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος καθώς νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-81 στον μικρό τελικό.

Ήταν ο πρώτος αγώνας του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ κι επιβεβαίωσε τον αγωνιστικό βαθμό… ανετοιμότητας που έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες, καθώς ακόμα προετοιμάζονται για τα επίσημα.

Άλλωστε πολλές από αυτές, όχι η Μακάμπι βέβαια, ακόμα ενσωματώνουν διεθνείς τους παίκτες που επιστρέφουν από το Eurobasket 2022, ενώ έχουν και απουσίες.

O Βασίλιε Μίτσιτς (18π.) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εφές, ο Αρνά ήταν η έκπληξη με τη δράση του από τα 6,75μ., κι άφησε υποσχέσεις, ενώ από τη Μακάμπι, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν πέτυχε 20 πόντους.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, προηγήθηκε και με 24 πόντους διαφορά, 58-34 λίγο πριν τελείωσει το ημίχρονο, όμως η ομάδα του Κάτας έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Με τον Μπάλντγουιν επέστρεψε στο ματς και μείωσε μέχρι τους τέσσερις πόντους (85-81) χάνοντας όμως το τρίποντο για να φτάσει στον πόντο, για να γνωρίσει την ήττα, 87-81.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

www.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.grwww.allstarbasket.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss