Τσιμτσιλή για Μαλέσκου: «Την πλαισίωσε η μισή ομάδα του Ηappy Day»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου – Η παρουσιάστρια τόνισε πως και προτάσεις είχε και ενδιαφέρον από τα κανάλια ώστε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Τις δηλώσεις θέλησε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Ηappy Day της Δευτέρας η οποία αναφέρθηκε, στους ανθρώπους της εκπομπής της, που είχε πάρει ο ΣΚΑΪ, για να πλαισιώσουν την Μαλέσκου στο ξεκίνημά της.

«Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε Ηappy Day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Τότε ο ΣΚΑΪ “χτύπησε” τη μισή μας ομάδα με πολύ καλές προτάσεις, με πολλά χρήματα. Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, κι αυτό είναι πολύ γλυκό και τιμητικό για εμάς ως ομάδα, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει. Δεν έφυγε ποτέ κανένας επειδή τσακωθήκαμε ή δεν πέρναγε καλά. Τότε ο ΣΚΑΙ θεώρησε ότι με ποια ομάδα θα πλαισιώσω μια νέα παρουσιάστρια…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Και συνέχισε: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ δυνατή ομάδα… Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, επειδή ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα, με πολύ καλό βιογραφικό… Ιωάννα, σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ, σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss