Βίκυ Καγιά: «Είναι μια δύσκολη εποχή και εύχομαι να σταθεί ο καθένας στο ύψος του»

Κλεφτές ματιές στην πρεμιέρα του «GNTM» έριχνε η Βίκυ Καγιά, η οποία φέτος δεν αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι, ωστόσο οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους κριτές παραμένει άριστη.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια και expert στον χώρο της μόδας, την ώρα του «Greece’s Next Top Model» («GNTM») πραγματοποιούσε πρόβες για το «Dancing with the Stars» («DWTS»).

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον ανταγωνισμό στην ελληνική τηλεόραση και τις εκπομπές που θα βρεθούν «απέναντι» της.

«Αν δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό πώς θα γίνεις καλύτερος;»

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αν δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό πώς θα γίνεις καλύτερος; Είναι μια δύσκολη εποχή και εύχομαι να σταθεί ο καθένας στο ύψος του».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω ρίξει ματιές στο “GNTM”, τα καμαρίνια είναι δiπλανά άλλωστε», ενώ όσον αφορά για τα backstage του «DWTS» και ποιος θα αναλάβει την παρουσίασή τους, εκείνη δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα.

Αντιθέτως, ο πρώην παίκτης του «GNTM», Δημοσθένης Τζουμάνης, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. «Είχε κάνει ένα δοκιμαστικό ο Αθανασόπουλος, αλλά τελικά μάλλον θα το κάνει η Ήβη Αδάμου».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Βίκυ Καγιά:

Επιπλέον, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πιο συγκεκριμένα με ένα InstaStory, η Βίκυ Καγιά θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους πρώην συνεργάτες της για την πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων, «GNTM».

Δείτε τι πόσταρε η παρουσιάστρια:

Καγιά για GNTM
© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss