Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στο GNTM; – Τι αποκάλυψε η Soula Glamorous;

Μετά από μια απουσία μεγάλου διαστήματος, η influencer Soula Glamorous επέστρεψε στα social media, και όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι έτοιμη να δώσει τα ρεπορτάζ της από τα «κεντρικά».

Ειδικότερα, η γνωστή influencer αναφέρθηκε μέσω δυο Instastories στο τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά, καθώς πολλά έχουν γραφτεί για ενδεχόμενη επιστροφή της στο «GNTM».

To «GNTM» επέστρεψε το 2018 στους τηλεοπτικούς δέκτες και σε λίγο καιρό αναμένεται να επιστρέψει για την 5η σεζόν. Μάλιστα πληροφορίες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως η νέα σεζόν θα είναι μόνο με κορίτσια, όπως δηλαδή και ξεκίνησε ο διαγωνισμός μόδας πριν από 4 χρόνια.

Τα ερωτήματα που «γεννήθηκαν» άμεσα ήταν τα εξής δύο: Πρώτονμ αν θα επιστρέψει στο «GNTM» η Βίκυ Καγιά, και δεύτερον αν θα ξανά δούμε στο «GNTM» την Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Soula Glamorous, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο «GNTM», ενώ σε άλλο instastory έγραψε πως στην επιτροπή δεν θα βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, αλλά ούτε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι σε μία από τις 4 καρέκλες θα κάθεται ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε παρακάτω τα instastories που έκανε η Soula Glamorous:

Από δω και στο εξής, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι αποκαλύψεις της. Εσείς τι λέτε;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss