Βρισηίδα: «Έχω πρόβλημα με την καρδιά μου-Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά της

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έχει οδηγήσει στο νοσοκομείο. Η ίδια μάλιστα το είχε κάνει γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όταν ανέβασε φωτογραφία με ορό.
Φυσικά στο πλευρό της είχε και έχει τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος αποτελεί τη δύναμή της και το στήριγμά της στις δύσκολες ώρες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην κάμερα του «Open Weekend» για το All Star Survivor και για την σχέση τους, ενώ η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
«Πονάει πάρα πολύ το πόδι μου. Δεν πέρασα εργομετρικά για το Survivor All Star, γιατί έχω πρόβλημα με τα γόνατα και έχω και ένα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω κάποιες αρρυθμίες. Θα τις φτιάξω, απλά έχω θεματάκια, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σχετικά με τον έρωτά της για τον Σπύρο Μαρτίκα έκανε εξομολόγηση για την αγάπη που του έχει. «Ο Σπύρος είναι πάρα πολύ στην τσίτα και πολλές φορές με τρελαίνει που δεν παίρνω ούτε ανάσα. Φτιάχνουμε το σπίτι μας, στέκομαι δίπλα του γιατί τον αγαπάω και μαζί χτίζουμε ένα μέλλον, μαζί χτίζουμε το σπίτι. Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου», ανέφερε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss