Ο σχεδιασμός του OnePlus 8T αποκαλύπτεται σε επίσημο βίντεο

Η OnePlus έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην φαινομενική αποστολή της για να μην έχει τίποτα άλλο να αποκαλύψει στην επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 8T, καθώς μόλις έδειξε τη σχεδίαση του τηλεφώνου σε ένα βίντεο. Το βίντεο και η συνοδευτική δημοσίευση του φόρουμ δείχνουν το OnePlus 8T σε μια απόχρωση Aquamarine Green, η οποία είναι ένα νέο χρώμα για την εταιρεία και μπορείτε να δείτε ότι η γυάλινη πλάτη έχει γυαλιστερή εμφάνιση και ελαφρώς καμπύλες άκρες.

Υπάρχει ένα μεγάλο μπλοκ κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία, με γραφή σε αυτό που αποκαλύπτει επίσης έναν αισθητήρα 48MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Το δεξί άκρο είναι επίσης ορατό και έχει αυτό που είναι πιθανό να είναι το κουμπί λειτουργίας και ένα ρυθμιστικό για τη σίγαση του τηλεφώνου.

Εν τω μεταξύ, η δημοσίευση του φόρουμ αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την γυάλινη πλάτη, υποστηρίζοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να είναι λεπτή αλλά ανθεκτική και να μειώνει τη συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά εδώ, και ενώ η εταιρεία δεν έχει δείξει ακόμη το μπροστινό μέρος του OnePlus 8T, έχει προηγουμένως αποκαλύψει ότι το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz – και ότι υπάρχει μπαταρία 4.500mAh με φόρτιση 65W και ότι το τηλέφωνο θα τρέχει το Android 11 από το κουτί.

Στη συνέχεια διαμορφώνεται για να είναι ένα συναρπαστικό κινητό τηλέφωνο, αλλά ένα για το οποίο μπορεί να μην έχουν μείνει πολλά να μάθουμε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της 14ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, η OnePlus μπορεί να έχει κάποιες εκπλήξεις στο μανίκι της – καθώς λίγο πριν ετοιμάζεται η παρουσίαση του iPhone 12, στις 13 Οκτωβρίου και μπορεί η εταιρία να θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις, πράγμα αρκετά δύσκολο βέβαια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss