ΕιδήσειςΕλλάδα

Κίνηση μετ’ εμποδίων, λόγω της επίσκεψης Ερντογάν – Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η Αθήνα, λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Πολλοί δρόμοι θα κλείσουν, οι συγκεντρώσεις έχουν απαγορευτεί, ενώ ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα θα παραμείνει όλη την ημέρα κλειστός.

Στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται περίπου 3000 αστυνομικοί για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου.

Ο κ. Ερντογάν, αναμένεται να συνοδευεται από τουλάχιστον 200 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, απαγορεύονται για σήμερα Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου από τις 6:00 το πρωί και έως τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι διαδηλώσεις και οι πορείες στο κέντρο της πόλης αλλά και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου απ’ τις οποίες θα διέλθει η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου Προέδρου και θα κινηθεί ο ίδιος κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Η απαγόρευση αφορά στις εξής περιοχές:

α. Στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

β. Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

γ. Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Tags
Loading...

Related Articles