Ο Γιώργος Μαρίνος έγινε 79!

Μια μικρή τούρτα γενεθλίων και το “Χρόνια πολλά”,  από τους τέσσερις ανθρώπους που χαρακτηρίζονται  φύλακες-άγγελοι του Γιώργου Μαρίνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, έκαναν διαφορετική την ιδιαίτερη μέρα του. 

Με τις πληροφορίες για τη ζωή του σόουμαν να μην διαρρέουν, αφού στο πλευρό του βρίσκονται πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι απολύτου εμπιστοσύνης ο Γιώργος Μαρίνος ακολουθεί μοναχικό δρόμο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μία μικρή ατζέντα με τα κυριότερα τηλέφωνα, μερικά ρούχα και τα απαραίτητα που χρειάζεται ένας καθημερινός άνθρωπος είναι όσα υπάρχουν μέσα στο σπίτι που μένει στην περιοχή της Βούλας. Το κινητό του τηλέφωνο το ανοίγει πολύ σπάνια, μόνο όταν εκείνος θέλει να επικοινωνήσει με αυτούς που επιθυμεί.

«Είναι καλά ο Γιώργος. Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος. Δεν δέχεται επισκέψεις, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά», λέει στην εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα του.

Τις πιο θερμές ευχές της του έδωσε η Μαρινέλλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  τη Δευτέρα το απόγευμα που έγινε 79 χρόνων.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss