Ήβη Αδάμου: Μιλά ανοιχτά για την καταγωγή της 

Στον Τάσο Τρύφωνος μίλησαν για την ζωή τους ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ. Η ίδια λέει ότι είναι περήφανη για την καταγωγή της και ότι ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι από την Βουλγαρία.

Ο γνωστός σε όλου Μέθυσος ή ΜΕΘ (Μιχάλης Κουινέλης), αποκαλύπτει τις αλλαγές που πρόσεξε στη σύζυγό του μετά τη γέννηση της κόρης τους. Από την άλλη, η Ήβη αναφέρεται στη σχέση της με την πεθερά της και μιλάει για τις ρίζες από τη Βουλγαρία

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης είπε, ότι όταν έγινε πατέρας, προσπάθησε να μην αλλάξει. Επίσης ότι έπαθε μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα. Προσθέτει ότι οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η αγαπημένη του σύζυγος  μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Συνεχίζει λέγοντας το πόσο περήφανος είναι που έφτιαξε έναν δικό του δρόμο από το τίποτα. Τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά « Εγώ δεν φλέξαρα ποτέ, προτεραιότητά μου ήταν ο λόγος μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει» 

Η Ήβη Αδάμου λέει την δική της πλευρά:

 «Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα και ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα. Ποτέ δεν έκρυψα την βουλγαρική καταγωγή μου (η μητέρα της είναι από τη Βουλγαρία). Το ξέρουν οι περισσότεροι, απλά τους φαινόταν περίεργο που μιλούσα κάποιες φορές βουλγάρικα» 

Η τραγουδίστρια, έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της,  από την Κύπρο, ενώ η μητέρα της, κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss