Δήμητρα Σιγάλα: «Αν δεν ήταν η μητέρα μου, ίσως να είχα πεθάνει»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος συνάντησε την ηθοποιό Δήμητρα Σιγάλα, η οποία άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό ΟΚ! και, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τη στιγμή που είδε τη ζωή της να κινδυνεύει.

«Όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, πέρασα ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει, αν δεν ήταν η μητέρα μου. Ήταν η εποχή που έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και εκείνη είχε έρθει να μείνει κάποιες μέρες μαζί μου για ψυχολογική υποστήριξη αλλά και για να με φροντίζει, να μαγειρεύει, μια και εγώ ήμουν αφοσιωμένη στη μελέτη», ανέφερε η Δήμητρα Σιγάλα.

«Ένα απόγευμα γύρισα με τρομακτικό πονόκοιλο, ανέβασα πυρετό και έκανα συνεχώς εμετό. Δεν είχα το κουράγιο να πάω σε γιατρό και, αν δεν ήταν η μητέρα μου να με τρέξει στο νοσοκομείο, ίσως και να μην ήμουν εδώ τώρα. Διαγνώστηκα με περιτονίτιδα και το προλάβαμε στο τσακ. Πέρασα μία έντονη κατάσταση στο νοσοκομείο, ζορίστηκα αρκετά», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Αυτή η περιπέτεια με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη δική μας βοήθεια όταν χρειαστεί», σημείωσε η Δήμητρα Σιγάλα για την περιπέτεια υγείας που την έκανε να αναθεωρήσει.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss