Ζευγάρι στη ζωή φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η συμπρωταγωνίστρια του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ζευγάρι όχι μόνο στη σκηνή αλλά και στη ζωή φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η συμπρωταγωνίστρια του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν για δεύτερη συνεχή σεζόν στην παράσταση «Μου λες αλήθεια;», δείχνουν πλέον αχώριστοι και στον ελεύθερο χρόνο τους.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, έχουν πυκνώσει τις κοινές βραδυνές εξόδους τους σε θεατρικές ή μουσικές πρεμιέρες, όπου δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε στην παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», που ανέβηκε αρχικά στην Αθήνα και συνεχίστηκε με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, όταν ο Παπαδόπουλος επέλεξε την προερχόμενη από το Θέατρο Τέχνης Κοτσαηλίδου για έναν από τους βασικούς ρόλους.

Η συνύπαρξη συνεχίστηκε και στη φετινή παράσταση (που είναι μια κωμωδία καταστάσεων με θέμα την απιστία, την οποία σκηνοθετεί ο Παπαδόπουλος, ενώ έχει διασκευάσει από το έργο του Ντάριο Φο η Κοτσαηλίδου) και πλέον όλα δείχνουν πως ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια και κινείται στο επίπεδο μιας τρυφερής σχέσης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss