Ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής για την prequel ταινία του Hunger Games – Cineramen

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 κριτική

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι άνθρωποι του Χόλιγουντ φαίνεται ότι με τίποτα δεν θέλουν να αφήσουν κάποιο franchise (είτε αυτό είναι επιτυχημένο, είτε όχι) και αυτό ισχύει φυσικά και με τις επιτυχημένες ταινίες των Hunger Games, που δεν τέλειωσαν έτσι απλά.

Η prequel ταινία για τα Hunger Games βασίζεται στο βιβλίο της Suzanne Collins, συγγραφέα της τριλογίας, The Ballad of Songbirds and Snakes και θα έχει τον ίδιο τίτλο με κυκλοφορία τον Νοέμβρη του 2023.
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence που ξεκίνησε το franchise και ο Michael Arndt (Little Miss Sunshine, Toy Story 3) θα επιμεληθεί το σενάριο. Πλέον ανακοινώθηκε ο Tom Blyth (The Gilded Age, Benediction) για τον ρόλο του νεαρού young Coriolanus Snow (τον οποίο είχε ο Donald Sunderland στις βασικές ταινίες).
Θα εξελίσσονται σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, όπως αναφέρει η παραγωγός των ταινιών “Hunger Games”, Nina Jacobson, ενώ θα έχει διαφορετική αισθητική και θα είναι λιγότερο… εντυπωσιακό και πιο ουσιαστικό το prequel. Έχει να κάνει με τον Πρόεδρο Snow και εστιάζει στην εξέλιξη της Panem και του μελλοντικού αρχηγού της.
Το βιβλίο εξελίσσεται 64 χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου της σειράς “Αγώνες Πείνας” και έχει να κάνει την ιστορία των 10ων Αγώνων. Σύμφωνα με την πρόεδρο του εκδοτικού οίκου Ellie Berger, το νέο δυστοπικό μυθιστόρημα θέτει πολύ σημαντικά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss