Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω συγχωρέσει την απιστία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, την απιστία και άλλα.

«Όλη μου τη ζωή ζούσα με ελάχιστα χρήματα. Η οικογένειά μου ζορίστηκε για να εκπληρώσω εγώ το όνειρό μου. Οι γονείς μου δεν ήταν προύχοντες ή πλούσιοι, ο πατέρας μου ήταν οδηγός απορριμματοφόρου. Πέρασα δύσκολες μέρες, ευτυχώς είχα μια στέγη να μένω. Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν “να φάω δύο σουβλάκια ή να φάω ένα και να πιω αύριο και μια μπύρα;”. Έχουν περάσει εβδομάδες που έχω τραφεί μόνο με παξιμάδια και ντομάτες», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Γιάννης Βασιλώττος: Η καταγωγή, η ηλικία και η σχέση του με αδερφή  παίκτριας του MasterChef | Gossip-tv.gr

Ο Γιάννης Βασιλώττος είπε στη συνέχεια: «Ανέφερα σε μια συνέντευξη ότι με φλερτάρουν κυρίως άντρες και αμέσως μου έστειλε μήνυμα ένας άντρας με άσεμνη φωτογραφία του. Αν δεν μου έστελνε τη φωτογραφία, θα μπορούσα να πιάσω και κουβέντα μαζί του. Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε για την απιστία: «Έχω συγχωρέσει την απιστία. Έχω κάνει γυμνισμό, είναι ωραίο να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου».

Γιάννης Βασιλώττος: Έγινα ηθοποιός εξαιτίας μιας κοπέλας που μπήκε στη ζωή  μου

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss