Ο Keanu Reeves απέρριψε ταινία της Marvel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 3   Average: 2.3/5]


Tα spinoff από το Spider-man Universe δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και μετά τo Venom για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας και την ταινία Morbius, η οποία είχε το πρώτο trailer της, έχουμε μια ακόμα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα γίνει η spinoff ταινία Spider-Man, Kraven The Hunter, από την Sony και σε σκηνοθεσία JC Chandor (Triple Frontier). Το σενάριο θα γράψει ο Richard Wenk (“The Equalizer”, “The Magnificent Seven”). Το The Illuminerdi, ανέφερε πως στον Keanu Reeves έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Kraven, χωρίς κάτι παραπάνω, αλλά σύμφωνα με τον insider Skyler Shuler του TheDisInsider, ο ηθοποιός έχει απορρίψει εδώ και καιρό τον ρόλο, όποτε δεν θα τον δούμε (ακόμα τουλάχιστον) σε ταινία της Marvel.

Ο Kraven, ο μεγαλύτερος και πιο υπολογίσιμος εχθρός του Spider-Man, είναι ένας μανιακός κυνηγός μεγάλων θηραμάτων, που επιθυμεί να νικήσει τον Spider-Man για να αποδείξει πως είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός του κόσμου. Σε αντίθεση με άλλους κυνηγούς, ο Kraven δεν χρησιμοποεί όπλα ή βέλη και προτιμά να εξουδετερώνει μεγάλα και επικίνδυνα ζώα με τα χέρια του. Επίσης λειτουργεί με έναν κώδικα τιμής, καθώς επιδιώκει το κυνήγι να είναι δίκαιο. Ο Kraven καταναλώνει ένα μυστικό ορό, που του ενισχύει τη δύναμη και που καθυστερεί το γήρας. Ο Kraven εκπαιδεύτηκε απο ένα μυστηριώδη άνδρα με το όνομα Gregor, ένα μισθοφόρο που πολέμησε τον Ka-Zar.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.