Άσχημα νέα για την σειρά Mindhunter

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Οι σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει σταθερά ανοδική πορεία, με μια από αυτές που έκαναν αίσθηση να είναι το Mindhunter του David Fincher και η συνέχεια μετά την δεύτερη σεζόν είναι σχεδόν σίγουρα όχι απλά αβέβαιη, αλλά πως δεν θα γίνει.

Ο David Fincher ανέφερε τα εξής: «Για τα ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψε, η σειρά κόστισε πάρα πολλά χρήματα. Μου είπαν από το Netflix, “ολοκλήρωσε το Mank και το συζητάμε ξανά”.  Όμως το Mindhunter αποδείχθηκε απίστευτα κουραστικό για εμένα. Τρέξαμε την πρώτη σεζόν χωρίς showrunner και είχα την συνεχή επίβλεψη, κάτι που συνέβη λίγο πολύ και με την δεύτερη. Μιλάμε για 90 ώρες την εβδομάδα, απορροφεί κάθε τι άλλο στην καθημερινότητά σου για 6 μήνες. Όταν τελείωσε για πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα εξαντλημένος. Δε νομίζω ότι έχω τις αντοχές να τρέξω μια τρίτη σεζόν, πόσο μάλλον και τέταρη, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά».

σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 1996, Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit των John Douglas και Mark Olshanker και παίζουν δύο πράκτορες του FBI οι οποίοι προσπαθούν να καταδυθούν στον τρόπο σκέψης των serial killers, ώστε να βοηθηθούν στην επίλυση αστυνομικών μυστηρίων.

H σκηνοθεσία είναι του David Fincher, παραγωγός είναι η Charlize Theron, ενώ στο cast βρίσκονται οι Jonathan Groff (Looking), Holt McCallanay (Sully), Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss