Άσχημα νέα για την ταινία Fast X καθώς αποχώρησε ο σκηνοθέτης Justin Lin – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Κυκλοφόρησε η ταινία Fast And Furious 9, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, ενώ το franchise θα έχει και δυο τελευταίες για το franchise καθώς τα Fast And Furious 10 και 11 θα ολοκληρώσουν την τελευταία τριλογία.

Έχει ανακοινωθεί ο Jason Momoa για την ταινία Fast X (όπως ονομάζεται πλέον το Fast And Furious 10) σε ρόλο villain, η Daniela Melchior που είχε τον ρόλο της Ratcatcher 2 στην ταινία The Suicide Squad προστέθηκε στο cast, ενώ θα παίξει και η Brie Larson. Η ταινία Fast X θα βγει τον Mάιο του 2023 και πλέον αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς αποχώρησε ο σκηνοθέτης Justin Lin, λίγες μέρες μετά την έναρξη της παραγωγής και την δήλωση του πως θα είναι “η καλύτερη ταινία Fast And Furious”. Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης υπήρχαν δημιουργικές διαφορές και με την υποστήριξη της Universal αλλά και των μελών της παραγωγής αποχωρεί ευχαριστώντας όσους του έδωσαν την ευκαιρία. Πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του.
Mένει να δούμε ποιοί θα επιστρέψουν εκτός των σίγουρων Vin Diesel, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris (υπάρχουν στο IMDB), με πιο πιθανούς τους John Cena, Charlize Theron και ενδεχομένως Jason Statham.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss