Αγόρασαν αυτοκίνητο σε άγνωστο για να μην περπατάει για τη δουλειά του

Ένα ζευγάρι δεν άντεχε στην ιδέα πως ένας άνδρας περπατάει 2,5 ώρες για να πάει στη δουλειά του και έτσι  είπαν να του κάνουν μία μεγάλη έκπληξη.

Το 2017 ένα ζευγάρι προθυμοποιήθηκε να γυρίσει έναν ηλικιωμένο κύριο σπίτι του. Γυρνούσε από τη δουλειά του, πράγμα το οποίο κάνει κάθε μέρα, και τους εξήγησε πως χρειάζεται να περπατάει 2,5 ώρες για να να καταφέρει να φτάσει σε αυτή.

Το ζευγάρι απορημένο τον ρώτησε γιατί δεν έχει ένα αυτοκίνητο να εξυπηρετείτε όμως ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι η οικονομική δυνατότητα δεν του το επιτρέπει. Όσο οι δύο νέοι σκέφτονταν τον άνθρωπο αυτόν τόσο πείσμωναν ότι πρέπει κάτι να κάνουν. Η σκέψη ότι ο ηλικιωμένος περπατούσε κάθε μέρα 5 ώρες για να πάει και να γυρίσει από την δουλειά του τους προκαλούσε θλίψη.

Έτσι, τα δύο νεαρά παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τόσο από τις οικονομίες τους, όσο από δωρεές 30 ανθρώπων για να κάνουν τη ζωή του αγνώστου αυτού κυρίου καλύτερη.

Πήγαν στο σπίτι του με το νέο αυτοκίνητο κι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να τους αγκαλιάζει. Πλέον, χρειάζεται μόνο 25 λεπτά για να πάει στη δουλειά του!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss