Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε φρικτό τροχαίο – Τι λέει ο δήμαρχος στο Newsbomb.gr

Με αίμα βάφτηκε γάμος στην Καβάλα, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Η πρώτη ενημέρωση από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς, ωστόσο οι νεκροί ήταν τρεις. «Πρόκειται για τον οδηγό της μηχανής και 2 ακόμα άτομα που φέρονται να περίμεναν στο πεζοδρόμιο την είσοδό τους στο γλέντι του γάμου», αναφέρει στο Newsbomb.gr, ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μουριάδης.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Περιγιάλι, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα» (στο οποίο γινόταν το γλέντι).

Δείτε την gallery (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη: «το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσυκλέτα που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης, ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας από την Καβάλα καθώς και οι δύο ακόμα συνάνθρωποί μας που χτυπήθηκαν από τη μηχανή (σ.σ. σύμφωνα με την ΕΡΤ μητέρας και γιός).

Επίσης, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 άτομα που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά».

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 ασθενοφόρα καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ωστόσο, σύμφωνα με το proininews.gr φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά. Μετέφεραν νεκρούς και τραυματίες στο νοσοκομείο και επέστρεψαν για τους υπόλοιπους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss