Ακόμα χειρότερη η κατάσταση για την Amber Heard μετά την δικαίωση του Johnny Depp – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μεγάλος νικητής στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ, αναδείχθηκε ο Johnny Depp. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Πριν την ανάλυση του αποτελέσματος και το όλο σκηνικό που θα διαβάσετε παρακάτω υπάρχουν άσχημα νέα για την Amber Heard, η οποία όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν μπορεί να βρει τα χρήματα για να αποπληρώσει τα 15 εκ. στον Johnny Depp.
Όπως αναφέρει η Νew York Post, η ηθοποιός δεν έχει χρήματα λόγω των τεράστιων νομικών αμοιβών που αναγκάστηκε να δώσει κατά τη διάρκεια της υπόθεσης κι ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό πως θα κάνει έφεση σε μια προσπάθεια να σβήσει ή έστω μειώσει την αποζημίωση.Η καθαρή περιουσία της Χερντ εκτιμάται μεταξύ 1,5 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Celebrity Net Worth, ενώ η αγάπη της για την πολυτελή ζωή δεν της έχει επιτρέψει να έχει στην άκρη κάποιο μεγάλο ποσό. Με την πτώση της δημοφιλίας της μετά τη δίκη απέναντι στον Depp θεωρείται πλέον σχεδόν αδύνατο να βρει σημαντικούς και ακριβοπληρωμένους ρόλους. «Αν δεν έχει τα χρήματα, τότε o Ντεπ ίσως προσπαθήσει να εκτελέσει την περιουσία που κατέχει η πρώην σύζυγός του, ή τους τραπεζικούς της λογαριασμούς», είπε ο δικηγόρος του Εφετείου της Βιρτζίνια, Στίβεν Έμερτ.
Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ πριν λίγες μέρες έφτασε στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss