Ανακοίνωση Χορηγίας της Google για το Joomla

Το Joomla, ένα από τα πιο δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), και ανακοίνωσε τη χορηγία από την Google σήμερα. Η χορηγία της Google για το Joomla θα επιτρέψει στο Project να συνεχίσει να παρέχει ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα Open Source CMS. Μαζί, το Joomla και η Google έχουν κοινό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ενός ακμάζοντος οικοσυστήματος ιστού.

Η συνεργασία με συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέπει στην Google να μαθαίνει και να υποστηρίζει τις κοινότητές τους για τη βελτίωση του ιστού στο σύνολό του.

Κοινοί στόχοι

Η Google και το Joomla έχουν ορίσει μια σειρά κοινών στόχων και μια στρατηγική για την επίτευξή τους.

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε την επιτυχία των κατόχων ιστότοπων, να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών και να δημιουργήσουμε έναν ισχυρότερο, πιο ασφαλή ιστό.
Η Google θα παρέχει περιεχόμενο που καλύπτει τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές, τεχνολογίες και εργαλεία που υποστηρίζουν αυτούς τους στόχους.
Το περιεχόμενο θα προσφέρεται μέσω ποικίλων μέσων, όπως διαδικτυακά σεμινάρια, αναρτήσεις ιστολογίου και περιπτωσιολογικές μελέτες, για την κάλυψη μιας σειράς προτιμήσεων αφοσίωσης και για τη συλλογή ευρείας κοινότητας.
Μέσω του Open Source CMS Fund, η Google διερευνά επίσης χρηματοδοτικά έργα που λειτουργούν για τη βελτίωση των εργαλείων απόδοσης, του απορρήτου και της ασφάλειας και υποστηρίζουν νέες δυνατότητες πλατφόρμας ιστού.

Οφέλη για την Κοινότητα

Η Κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών του Joomla θα επωφεληθεί από αυτήν τη συνεργασία με τους ακόλουθους τρόπους:

Αυξημένοι πόροι και συνεργατικός προγραμματισμός μέσω καναλιών στα οποία έχετε ήδη συντονιστεί, όπως ενημερωτικά δελτία, άρθρα, λευκές βίβλους, συνομιλίες.
Δυνατότητα παροχής πληροφοριών σε εργαλεία, προϊόντα και πρωτοβουλίες της Google.

Σχετικά με τη Google

Η αποστολή της Google είναι να οργανώσει τις πληροφορίες του ιστού και να τις καθιστά καθολικά προσβάσιμες και χρήσιμες. Μέσα από προϊόντα και πλατφόρμες όπως η Αναζήτηση, οι Χάρτες, το Gmail, το Android, το Google Play, το Chrome και το YouTube, η Google διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων και έχει γίνει μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κόσμο. Η Google είναι θυγατρική της Alphabet Inc.

Σχετικά με το Joomla

Το Joomla είναι ένα βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία όμορφων ιστότοπων και ισχυρών διαδικτυακών εφαρμογών. Μια παγκόσμια εθελοντική κοινότητα προγραμματιστών δημιουργεί και βελτιώνει το Joomla από την πρώτη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2005. Αυτή η τεράστια προσπάθεια έκανε το Joomla εύκολο στη χρήση, σταθερό και πολύ ασφαλές. Το Joomla είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και προς τα κινητά, πολύγλωσσο, ευέλικτο και επεκτάσιμο. Προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης παράλληλα με την κορυφαία ασφάλεια στον κλάδο, το Joomla διαθέτει επίσης χιλιάδες επεκτάσεις και πρότυπα τρίτων, επιτρέποντας περαιτέρω προσαρμογή για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες. Το καλύτερο από όλα, το Joomla είναι μια λύση ανοιχτού κώδικα που είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss