Ανακοινώθηκε από το Netflix remake για την σειρά Rebelde Way – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Tο Netflix σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για αρκετούς fans ανακοίνωσε το remake για την σειρά Rebelde Way (Ανυπότακτες Καρδιές). H σειρά που έκανε θραύση στην ΕΡΤ-1 την περίοδο 2005-2007, επιστρέφει οριστικά.

Περισσότερα εκτός από το παρακάτω βιντεάκι δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι fans θα ξαναπάνε πίσω στο Elite Way, εκεί όπου μία νέα γενιά μαθητών ελπίζει να νικήσει τη «Μάχη των Συγκροτημάτων» και τα καλύτερα έρχονται.

Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι Rebelde Way (Rebelde στα ισπανικά σημαίνει επαναστάτης, ενώ η λέξη Way προέρχεται από την αγγλική γλώσσα, και πιο συγκεκριμένα είναι μέρος της ονομασίας του ιδιωτικού σχολείου «Elite Way School» όπου λαμβάνει τόπο η ιστορία). Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή τη σεζόν 2002-2003 και αποτελεί δημιουργία της Κρις Μορένα. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε τη σεζόν 2005-2007 από την ΕΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η κύρια φανταστική τοποθεσία στην οποία λαμβάνουν μέρος τα γεγονότα της σειράς είναι το ιδιωτικό σχολείο «Elite Way School». Η εκπαίδευση που παρέχει χαρακτηρίζεται ως πολύ καλή και οι περισσότεροι μαθητές ανήκουν σε ευκατάστατες οικογένειες ή σχετίζονται με σημαντικούς επιχειρηματίες και πολιτικούς. Το κράτος επιτρέπει τα υψηλά δίδακτρα του σχολείου με τον όρο να υπάρχουν μαθητές που δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση μέσω υποτροφίας. Οι μαθητές αυτοί είναι και τα «μαύρα πρόβατα» του σχολείου και η προσαρμογή τους είναι δύσκολη. Άμεσα σχετιζόμενη με αυτούς είναι μια κρυφή ομάδα, που έχει αναλάβει να διατηρήσει την «καθαρότητα» των πλούσιων μαθητών, δημιουργώντας προβλήματα στους υπολοίπους.

Η ιστορία ξεκινά με τους μαθητές της τρίτης τάξης να συναντούν τους νέους συμμαθητές τους. Η ομάδα αυτή φεύγει για διακοπές, προσφορά του σχολείου. Τέσσερις προσωπικότητες με ηγετικές ικανότητες Μαρίσα, Μία, Μανουέλ, Πάμπλο, συγκρούονται, παρασύροντας και τους υπολοίπους, και διαμορφώνοντας μίση, φιλίες και προδοσίες. Η εμφάνιση ενός παλιού μαθητή του σχολείου ως καθηγητή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των παιδιών αυτών, που είναι έτοιμα για την πρώτη τους επανάσταση.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss