Ανακοινώθηκε η νέα Ελληνική σειρά βασισμένη σε βιβλίο της Victoria Hislop μετά το Νησί – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Μετά το εξαιρετικό «Νησί», θα γίνει μια ακόμα Ελληνική σειρά που θα βασίζεται βιβλίο της Victoria Hislop, αυτή τη φορά από την ΕΡΤ και όπως είναι λογικό αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για το best seller «Οι Καρτ Ποστάλ» που εξελίσσεται και πάλι στην Ελλάδα και έχει να κάνει με μια νέα γυναίκα, την Έλι που παίρνει στο γραμματοκιβώτιο της καρτ ποστάλ, με παραλήπτη κάποιον εντελώς άγνωστο στην ίδια, χωρίς διεύθυνση αποστολέα. Οι καρτ ποστάλ είναι όλες από την Ελλάδα και τη μεταφέρουν νοερά στις θάλασσες και τις παραλίες της μεσογειακής χώρας. Το μόνο στοιχείο που έχει στη διάθεσή της η Έλι, είναι το μονόγραμμα Α, στο πίσω μέρος των καρτών – αυτή η αινιγματική υπογραφή.

Έξι μήνες αργότερα οι αποστολές των καρτ ποστάλ σταματούν απότομα και η Έλι αρχίζει να απογοητεύεται. Το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες σε τοίχο του διαμερίσματός της, την ωθεί να επισκεφτεί την Ελλάδα. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει συμπτωματικά στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του αφηγούνται την περιπέτεια ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα και η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται μαζί με την ανακάλυψη ενός ολόκληρου πολιτισμού και την επιθυμία του άνδρα να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στο έπακρο.

Ξεκινούν γυρίσματα στην Κρήτη (στον Άγιο Νικόλαο) και στο Λονδίνο, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, στην σκηνοθεσία είναι ο Γιώργος Παπαβασιλείου με αξιόλογη δουλειά στο εξωτερικό («Slave», «The Storm Tide», «Α Summer in Greece»), ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με την συγγραφέα, οι Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κατσαρού και Δώρα Μασκλαβάνου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss