Ανακοινώθηκε νέα ταινία Van Helsing – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το Hollywood θέλει να… ξεζουμίσει ότι υπάρχει, δημιουργώντας remake, reboot και γενικότερα όλα τα συναφή σε ότι υπάρχει και αυτή τη φορά έχουμε μια νέα ταινία Van Helsing.

Όπως ανέφερε πρώτο το Deadline η Universal θα συνεργαστεί με τους James Wan και Julius Avery για μια νέα ταινία στο franchise, με τον πρωτο να είναι στην παραγωγή και τον δεύτερο στην σκηνοθεσία.

Ο σκηνοθέτης του Overlord θα ξαναγράψει το σενάριο που είχε ο Eric Pearson (Black Widow, Godzilla vs. Kong) και ήταν αρχικά να χρησιμοποιηθεί, ενώ περιμένουμε και περισσότερα.

Η υπόθεση για την original ταινία ήταν η εξής: 19oς αιώνας. Ο θρυλικός κυνηγός τεράτων Βαν Χέλσινγκ στέλνεται από το Βατικανό στη μακρινή Τρανσυλβανία, σε μια περιοχή που τρομοκρατείται από τον ισχυρό κόμη Δράκουλα. Εκεί ενώνει τις δυνάμεις του με την άγρια Πριγκίπισσα των Τσιγγάνων που είναι αποφασισμένη να δώσει τέλος σε μια κατάρα που βασανίζει χρόνια την οικογένειά της, νικώντας τον φημισμένο βρικόλακα. Ο Βαν Χέλσινγκ θα συνεχίσει την προσπάθειά του να απαλλάξει τον κόσμο από το κακό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss