Αναφορά: Η Apple φέρνει το USB-C στο iPhone αλλά όχι στο iPhone 14

Πρόσφατα, ο βιομηχανικός αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε στο Twitter ότι το iPhone 15 θα έχει θύρα USB-C αντί για τη γνωστή πλέον θύρα Lightning, καθιστώντας το iPhone 14 το τελευταίο του είδους του. Η πρόβλεψη φαίνεται να ήταν σωστή καθώς μια πρόσφατη αναφορά του Bloomberg αποκαλύπτει ότι η Apple δοκιμάζει τις θύρες USB-C σε iPhone.

Οι πληροφορίες προέρχονται από ανώνυμες πηγές που ισχυρίζονται ότι έχουν εμπιστευτικές γνώσεις για τα μελλοντικά σχέδια της Apple για το iPhone. Πάρτε αυτές τις πληροφορίες με μια μικρή επιφύλαξη, καθώς η Apple δεν επιβεβαιώνει – φυσικά – τίποτα και αυτές οι αναφορές θα μπορούσαν να είναι άστοχες.
Πέρα από όλα αυτά, η αναφορά συνεχίζει να λέει ότι δεν θα δείτε USB-C μέχρι το 2023. Τα μοντέλα iPhone 14 (το υποτιθέμενο όνομα) που θα κυκλοφορήσουν το 2022 αναμένεται να διατηρούν τις θύρες Lightning. Η Apple φέρεται επίσης να εργάζεται σε έναν ειδικό προσαρμογέα που θα επιτρέπει στα μελλοντικά iPhone USB-C να λειτουργούν με αξεσουάρ που διαθέτουν θύρες Lightning.

Μια αλλαγή σε USB-C θα ταρακουνούσε πολλά πράγματα. Για αρχή, θα μείωνε τη δύναμη της Apple στη βιομηχανία και τις εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ Apple. Δεν θα αναγκάζονταν πλέον να συμμορφώνονται με αυστηρές οδηγίες έγκρισης.
Και αν υπάρχουν λιγότερες εταιρείες που κατασκευάζουν συνδέσμους Lightning, αυτό θα παρεμπόδιζε τη χρηστικότητα συσκευώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss