Αντιδράσεις για την Amber Heard και την παρουσία της στο sequel του Aquaman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Aquaman, για το οποίο σας είχαμε γράψει την κριτική μας για την ταινία, αποτελεί την πιο εμπορική της DC και για το sequel, τίτλος του οποίου θα είναι το Aquaman and the Lost Kingdom και υπάρχουν νέες αντιδράσεις για την Amber Heard.

Έχει επιβεβαιωθεί και η παρουσία της Amber Heard στον ρόλο της Mera και λόγω της διαμάχης της με τον Johnny Depp, η ηθοποιός δεν έχει απήχηση. Mάλιστα είχε δημιουργηθεί petition για το sequel του Aquaman και την αφαίρεση της Amber Heard από τον ρόλο της Mera και το οποίο έχει ξεπεράσει τα 2 εκ. υπογραφές και είχε τίτλο “Remove Amber Heard from Aquaman 2”.

I have to share this. I think it’s atrocious what’s happening….DC Entertainment: Remove Amber Heard from Aquaman 2 – Sign the Petition! https://t.co/KDvg138TKz via @Change
— McKenzie Westmore (@mckenziewestmor) April 25, 2022

Στην συνέχεια θα επιστρέψει ο σκηνοθέτης James Wan, ενώ εκτός του Momoa παίζουν οι Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Pilou Asbæk και νέα πρόσωπα είναι οι Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Ο Άρθουρ Κάρι μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss