Αποκαλύφθηκε πότε θα βγει το trailer για την ταινία Avatar: The Way of Water – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το ένα εξ΄αυτών θα προβληθεί φέτος τα Χριστούγεννα και τίτλος είναι Avatar: The Way of Water. Παράλληλα το πρώτο trailer της θα κυκλοφορήσει μαζί με το sequel του Doctor Strange στις αίθουσες, συνεπώς δεν αργούμε να το δούμε.

Ο James Cameron με μόλις 20 λεπτά κατάφερε να αφήσει άφωνο ακόμα και το crew του (που προφανώς είχε ζήσει την όλη διαδικασία) με την πρωταγωνίστρια Zoe Saldana να είναι συγκινημένη και να αποθεώνει τον σκηνοθέτη.
Η ηθοποιός δήλωσε πως κατάφερε να αποτυπώσει και πάλι την μαγεία του σύμπαντος, ενώ παράλλληλα είναι εντυπωσιακό τόσο το motion capture, όσο και οι εξαιρετικές υποβρύχιες σκηνές και τα όσα εκτυλίσσονται, σε μια μεγαλεπίβολη ταινία που φυσικά δεν θα αποκαλύψει τίποτα μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser. Έχουμε καιρό ακόμα.
Oι ημερομηνίες για τα sequel είναι οι εξής: 16 Δεκεμβρίου 2022, 20 Δεκεμβρίου 2024, 18 Δεκεμβρίου 2026, 22 Δεκεμβρίου 2028, ενώ οι τίτλοι θα είναι: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider, Avatar: The Quest for Eywa.”
Θα υπάρξει ένα εξωφρενικό κόστος που θα δαπανηθεί για τις εν λόγω προσπάθειες, μιας και το budget τους θα είναι στα 250 εκ. δολάρια η κάθεμια, δηλαδή στο 1 δις, ενώ ακολουθεί μια πρώτη εικόνα από τα σκηνικά.
Σε αντίθεση με την ταινία του 2010, στα sequel ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss