Δήμος Σύρου: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο της Εθνικής μας Επετείου και της έναρξης των εκδηλώσεων στο νησί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πρόκειται να πραγματοποιήσει διαδικτυακές εκδηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου (www.syros-ermoupolis.gr) καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος είναι η ανάδειξη αφενός της ένδοξης δράσης του Ελληνικού Επαναστατικού Στόλου κατά την Επανάσταση του 1821 και αφετέρου ο πολύπλευρος ρόλος και προσφορά της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού στην Ελληνική Κοινωνία.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 μεσημβρινή θα προβληθεί video της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με την επιμέλεια της Αρχιμουσικού του Δήμου κας Αλίς Λαμπάρς. Στη συνέχεια στις 18:00 θα ακολουθήσει η ομιλία του Πλωτάρχη (Ο) Παναγιώτη Γέροντα ΠΝ, Ιστορικού Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, με θέμα “Το Πολεμικό Ναυτικό 1821-1862”, και στις 18:20 οι επετειακές διαδικτυακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με ξενάγηση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού από τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Διαμαντάκη Πλοίαρχο του Π.Ν.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss