ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!

Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας  και για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:


⇒ Like στο post (κλικ εδώ) & Tag φίλους σας 

⇒ Like στη σελίδα μας στο Facebook Best News

⇒ Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Facebook: Τα Καλά Νέα της Ημέρας

Προσοχή! Ακολουθήστε και τα 3 απλά βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας

®️ Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 28/05/2021 και ώρα 19:00, με την βοήθεια της ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ που χρησιμοποιούμε σε όλους μας τους διαγωνισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί δίκαιο αποτέλεσμα!

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook , στο instagram και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία!!!

– – –

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου παρουσιάζει το παραμύθι εδώ

Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε»

«Αφορμή ήταν ο μυθικός Ορφέας, που από παιδί ακόμα έδειξε την αγάπη και την κλίση του στη μουσική. Η δύναμη της μουσικής του ήταν τέτοια που ημέρευε και σαγήνευε τα θηρία. Έπαιζε τόσο αρμονικά τη λύρα και τραγουδούσε τόσο γλυκά, που λένε ότι και τα άγρια ζώα του δάσους μαζεύονταν γύρω του για να τον ακούσουν. Στο έμμετρο αυτό παραμύθι μου, ο Ορφέας σαγηνεύει με τη λύρα του και το τραγούδι του αγαπημένα ζώα των παιδιών, που ξεκίνησαν ένα μακρύ ταξίδι για να τον συναντήσουν στη Θράκη και τους αλλάζει τη μοίρα..», εξηγεί ο συγγραφέας του παραμυθιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss