Η αμηχανία που υπήρξε στην σκηνή σεξ από την Wolf Of Wall Street – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Οι ταινίες και σειρές πολλές φορές έχουν κάποιες άβολες σκηνές όχι μόνο για τους θεατές, αλλά φυσικά και για τους ίδιους τους ηθοποιούς. Και φυσικά πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια σκηνή σεξ η οποία αφορούσε μια πολύ γνωστή ταινία.

Σίγουρα υπήρξαν πολλές ερωτικές σκηνές από την ταινία Wolf Of Wall Street μεταξύ των Leonardo DiCaprio και Margot Robbie, όλοι θα περίμεναν να υπάρχει μια τυπική κινηματογραφική σκηνή σεξ, ειδικά με την εμπειρία του πρώτου. Ωστόσο η Robbie είχε πρόβλημα με την… σκιά του DiCaprio και προσπαθούσε να τον βάλει στην σωστή θέση και μάλιστα ό,τι βλέπουμε σε αυτή είναι ρεαλιστικό (ακόμα και το χαστούκι που δίνει), κάτι που προκάλεσε αμηχανία αλλά και αρκετό γέλιο αργότερα.

Η ταινία μιλάει για την πραγματική ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, χρηματιστή των δεκαετιών του ’80 και του ’90, ο οποίος έγινε πολυεκατομμυριούχος στα 26 του, προτού καταλήξει στη φυλακή για μια σειρά από οικονομικές απάτες. Οι σκορσεζικοί γκάνγκστερ ντύνονται golden boys σε μια ξέφρενων ρυθμών μαύρη σάτιρα του καπιταλιστικού ονείρου που μετατρέπεται σε αμερικανικό εφιάλτη.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss