Η επιβεβαίωση για την ταινία Creed 3 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H πρώτη ταινία Creedόπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, ήταν μια χαρά και ανέβασε τον πήχη και ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο ότι θα είχε και sequel, για το οποίο σας γράψαμε την κριτική.

Η ταινία Creed 3, έχει πλέον την επιβεβαίωση της Tessa Thompson πως θα είναι σε σκηνοθεσία του πρωταγωνιστή των δυο πρώτων ταινιών Michael B Jordan που θα βρεθεί για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες. Επίσης λέγεται πως θα δούμε τον Deontay Wilder στον ρόλο του γιού του Clubber Lang (Mr. T), ενώ πλέον έχει και τον σεναριογράφο Zach Baylin, από την επερχόμενη ταινία του Will Smith, King Richard.

Η επίσημη υπόθεση για την ταινία Creed 2 ήταν η εξής: «Η ζωή έχει εξελιχθεί σε μια πράξη ισορροπίας για τον Adonis Creed. Ανάμεσα σε προσωπικές υποχρεώσεις και προπόνηση για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, ο Adonis βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Ενας πολύ σημαντικός αγώνας και ένας αντίπαλος που σχετίζεται με το παρελθόν της οικογένειας του. Ο Rocky Balboa βρίσκεται εκεί, στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν την κοινή τους κληρονομιά και θα αναρωτηθούν γι αυτά που αξίζει να παλέψεις και θα ανακαλύψουν ότι τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό απο την οικογένεια.»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss