Η νέα ταινία που θα κάνει ο Γιώργος Λάνθιμος βασίζεται σε βιβλίο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει φτιάξει μεγάλο όνομα τα τελευταία χρόνια και η ταινία «The Favourite», για την οποία σας γράψαμε την άποψη μας, να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει… πολύ νερό.

Στους νικητές των Oscar 2019, η ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου (ενώ ήταν μαζί με το Roma εκείνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες – 10), να φεύγει τελικά με ένα βραβείο, το οποίο ήταν Α’ Γυναικείου για την Olivia Colman.

Η ζωή συνεχίζεται για τον Έλληνα δημιουργό και έτσι o Έλληνας σκηνοθέτης θα κάνει το «My Year of Rest and Relaxation», που θα είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Οτέσα Μόσφεγκ και δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Η υπόθεση από το βιβλίο είναι η εξής: “Βρισκόμαστε στο έτος 2000 σε μια πόλη λουσμένη με πλούτο και πιθανότητες: τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Η αφηγήτριά μας έχει πολλά πλεονεκτήματα: είναι νέα, λεπτή, όμορφη, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Columbia, ζει σε ενα διαμέρισμα στο Upper East Side στο Μανχάταν και ζει με χρήματα από την κληρονομιά της. Αλλά υπάρχει ένα κενό στη ζωή της και δεν προέρχεται μόνο από την απώλεια των γονιών της ή τον τρόπο που της συμπεριφέρεται το αγόρι της που εργάζεται στη Wall Street ή η σαδομαζοχιστική σχέση που έχει με την καλύτερή της φίλη.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss