Η νέα ταινία του Kevin Spacey μετά την επιστροφή του δείχνει τόσο κακή που είναι must see – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Eίχαμε πριν καιρό τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Antony Rapp και τις δηλώσεις του Kevin Spacey, παράλληλα υπήρξε η αποχώρηση του ηθοποιού από την σειρά House Of Cards με τον ηθοποιό να έχει μια ακόμα νέα ταινία στην επιστροφή του.

Πρόκειται για την ταινία Peter Five Eight, στην οποία πρωταγωνιστούν και οι Rebecca De Mornay, Jet Jandreau και Jake Weber σε σκηνοθεσία Michael Zaiko Hall. Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν δυναμικό κτηματομεσίτη σε μια μικρή ορεινή κοινότητα, ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας αλκοολικός με ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Spacey θα υποδυθεί έναν «χαρισματικό» άγνωστο που εμφανίζεται με εντολή του αφεντικού του, κυρίου Λοκ. To πρώτο trailer κυκλοφόρησε και δείχνει πολύ κακό.
[embedded content]
Παράλληλα το «1242 – Gateway to the West» είναι η δεύτερη ταινία που θα παίξει ο ηθοποιός και αφηγείται την ιστορία του εγγονού του Τζένγκις Χαν. Είναι συμπαραγωγή Ηνωμένου Βασιλείου, Ουγγαρίας και Μογγολίας και αποτελεί τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο του του Σπέισι μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπισε το 2017 για σεξουαλική παρενόχληση.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του εγγονού του Τζένγκις Χαν, Μπατού Χαν ο οποίος εξελέγη αρχιστράτηγος του δυτικού τμήματος της Μογγολικής αυτοκρατορίας. Ο Μπατού Χαν, ένας ικανός διοικητής του στρατού κέρδισε μάχες από την Κίνα έως την Περσία ενώ του δόθηκε η ευθύνη για την εισβολή στην Ευρώπη. Ωστόσο, το 1242 ήρθε αντιμέτωπος με έναν βαθιά πνευματικό άνδρα και ένα κάστρο στην Ουγγαρία που σταμάτησε την εισβολή του στην Ευρώπη και τελικά προκάλεσε την πτώση του. Μαζί του παίζουν οι Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark-Jones, Genevieve Florence σε σκηνοθεσία του Ούγγρου Peter Soos.
Να αναφέρουμε πως παίζει και στην νέα ταινία L’uomo Che Disegno Dio, ή The Man Who Drew God όπως είναι ο Αμερικάνικος τίτλος της. Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία Franco Nero και θα παίξει μαζί με την Faye Dunaway, που θα έχει τον ρόλο της Vanessa Redgrave. Ο Kevin Spacey θα έχει έναν μικρό ρόλο ως αστυνομικός ντετέκτιβ στην ταινία.
Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Nero και παρόλο που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα αγόρια, θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss