Η πιο… τρελή κωμωδία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η νέα κωμωδία (σίγουρα θα έχει αρκετό μαύρο χιούμορ) που ονομάζεται Cocaine Bear είναι εντελώς… παλαβή και όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Elizabeth Banks θα σκηνοθετήσει την ταινία Cocaine Bear που θα έχει κωμικό χαρακτήρα αλλά και στοιχεία θρίλερ με παραγωγούς τους Phil Lord, Chris Miller και την Universal να αναλαμβάνει την διανομή του project. Έχουν ανακοινωθεί πως θα παίξουν οι Keri Russell, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson.
H ταινία θα βασιστεί στην ιστορία του 1985 και συγκεκριμένα σε ένα δάσος του Kentucky, στο οποίο μια αρκούδα βρήκε 40 πλαστικές σακούλες γεμάτες ναρκωτικά, που έπεσαν από ένα αεροπλάνο με κόστος 15 εκ. δολάρια και τις οποίες φυσικά και κατασπάραξε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της από overdose. Μάλιστα όπως αναφέρεται οι γιατροί στο πόρισμα τους είχαν αναφέρει πως είχε εγκεφαλική αιμορραγία, αναπνευστική ανεπάρκεια, νεφρική ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανακοπή μεταξύ άλλων.
Μένει να δούμε πως θα αποδοθεί σαν κωμωδία και περισσότερες λεπτομέρειες για το cast και την πιο συγκεκριμένη πλοκή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss