Η σειρά του Netflix που παίζει ο Πάνος Βλάχος – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Πριν από μερικά χρόνια ο Πάνος Βλάχος είχε παίξει στην «Τόλμη και Γοητεία» και στην δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives, ενώ τώρα θα τον δούμε και σε μια Μεξικάνικη σειρά του Netflix.

Πρόκειται για την σειρά Selena στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η ηθοποιός Christian Serratos (από την σειρά «The Walking Dead») που θα ενσαρκώσει την αείμνηστη τραγουδίστρια Selena Quintanilla-Pérez.

Η σειρά «Selena: The Series» ακολουθεί τη διαδρομή της τραγουδίστριας από την εφηβεία στην ενηλικίωση και περιγράφει τις επιλογές καθοριστικής σημασίας που εκείνη και η οικογένειά της έπρεπε να κάνουν καθώς προσπαθούσαν να διαχειριστούν την επιτυχία. Δολοφονήθηκε σε ηλικία 23 ετών το 1995 από τη φίλη και συνεργάτιδά της Yolanda Saldívar.

Η νέα σειρά του Netflix θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, με το πρώτο μέρος να έχει έξι επεισόδια διάρκειας μίας ώρας. Ο Πάνος Βλάχος έχει τον ρόλο του φωτογράφου της σταρ στα πρώτα της βήματα και μπορείτε να δείτε μια σκηνή εδώ.

Εκτός από την Christian Serratos, παίζουν οι Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira,  Noemi Gonzalez, Seidy Lopez, Madison Taylor Baez, κ.α. Η σειρά προβάλλεται ήδη στο Netflix.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss