Η σειρά Ray Donovan που είχε κοπεί θα επιστρέψει με ταινία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η σειρά Ray Donovan κόπηκε κάπως… άδοξα στην έβδομη σεζόν της, χωρίς να γίνει η προγραμματισμένη όγδοη. Με αφορμή αυτό το γεγονός, φυσικά ανακοινώθηκε κάτι σημαντικό για τους fans.

Η σειρά Ray Donovan θα επιστρέψει με ταινία, η οποία θα συμπληρώνει τα κενά που άφησε το τέλος της έβδομης. Φυσικά ο Liev Schreiber επιτρέφει ως Donovan και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον showrunner David Hollander, που θα είναι στην σκηνοθεσία. Ο Jon Voight επιστρέφει ως Mickey Donovan, όπως και η Kerris Dorsey ως η κόρη του Ray, Bridget.

Η σειρά έχει την εξής υπόθεση: Ύστερα από την έντονη μάχη με την Αρμένικη μαφία, ο πληγωμένος Ray προσπαθεί να συνδεθεί και πάλι με την ξεχασμένη πίστη του, ώστε ο Ray να γίνει ένας καλύτερος σύζυγος και πατέρας. Όμως, καθώς τα πράγματα στο σπίτι βελτιώνονται, η δουλειά του θα τον οδηγήσει σε πολύ πιο δύσκολους και επικίνδυνους κόσμους. Την ίδια ώρα, ο Mickey που βρίσκεται πλέον στο Los Angeles, προσπαθεί να στήσει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους και να ξεκινήσει από την αρχή.

Στην σειρά έπαιζαν οι Liev Schreiber, Jon Voight, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Lisa Bonet, Embeth Davidtz, Ted Levine, Gabriel Mann, Ismael Cruz Cordova, Chris Coppola και Billy Lush.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss