Η ταινία Bloodshot είναι στην shortlist για ένα Oscar – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Μπορεί να μην πρόλαβε να προβληθεί στα σινεμά αλλά πήγε πολύ καλά online η ταινία Βloodshot με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel, είχαμε γράψει αναλυτικά την άποψη μας και θα έχει sequel. Μαζί με τα Birds of Prey, Love and Monsters, Mank, The Midnight Sky, Mulan, The One and Only Ivan, Soul, Tenet, Welcome to Chechnya είναι στην shortlist για το Oscar των ειδικών εφέ.

H ταινία έχει να κάνει με τον Ray Garrison, εναν στρατιώτη που σκοτώθηκε πρόσφατα και που επέστρεψε στη ζωή ως ο σούπερ ήρωας Bloodshot απο την εταιρεία RST. Με εναν στρατό νανοτεχνολογίας στις φλέβες του, ο Bloodshot είναι μια ασταμάτητη δύναμη, πιο δυνατός απο ποτέ και ικανός να θεραπεύεται στιγμιαία. Όμως, η εταιρεία εκτός απο το σώμα έχει πειράξει το μυαλό του και τις αναμνήσεις του. Τώρα πλέον ο Ray δεν γνωρίζει τι ειναι αληθινό και τι όχι, αλλά έχει αρχίσει να αναζητά τη αλήθεια.

Στην παραγωγή θα είναι ο συνεργάτης του Vin Diesel στα Fast And Furious, Neal Moritz και ο Dinesh Shamdasani της Valiant. Στη σκηνοθεσία θα είναι ο Dave Wilson, ο Eric Heisserer του “Arrival” θα γράψει το σενάριο, ενώ μαζί με τον Vin Diesel παίζουν οι Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Toby Kebbell, Sam Heughan, Talulah Riley, Lamorne Morris, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss