Η ταινία Crimes Of The Future που γυρίστηκε στην Ελλάδα θα κάνει τους θεατές να τα… χάσουν και ίσως κάποιοι αποχωρήσουν από την αρχή της – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H Ελλάδα συνεχίζει να προσελκύει μεγάλες παραγωγές και ο David Cronenberg έχει την νέα ταινία Crimes of the Future με πρωταγωνιστή τον Viggo Mortensen σε μια ακόμα συνεργασία τους μετά τα A History of Violence, Eastern Promises, A Dangerous Method. Μαζί θα είναι οι Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowsk.

H πρεμιέρα της θα γίνει στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών και θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη, λόγω βίας, γυμνού αλλά και μερικών… ενοχλητικών εικόνων, ενώ ο Cronenberg ανέφερε πως οι θεατές θα τα… χάσουν και θα αποχωρήσουν από την αίθουσα μην μπορώντας να αντέξουν τις σκληρές εικόνες. Ο σκηνοθέτης τόνισε πως πιστεύει πολλοί θεατές θα αποχωρήσουν από την αίθουσα και δεν θα την αντέξουν στις Κάννες από το πρώτο πεντάλεπτο, ενώ ανέφερε πως το τελευταίο 20λεπτο θα είναι πολύ σκληρό για τους περισσότερους που θα την δουν.
Η ταινία έγινε πριν καιρό στην Αθήνα κι από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι Γιώργος Καραμίχος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο παραγωγός Ρόμπερτ Λάντος έχει ξανασυνεργαστει με τον Πάνο Παπαχατζή για το Fugitive Pieces (Συντρίμμια Ψυχής) που είχε επίσης γυριστεί στην Ελλάδα.
Η ταινία τρόμου «Crimes of the Future» (Μελλοντικά Εγκλήματα) είναι μια δυναμική αναθεώρηση της παλιάς, γνωστής sci-fi του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ ήδη από τη δεκαετία του ’70, που αποτέλεσε και κεντρικό σημείο αναφοράς στις επόμενες ταινίες του.
Θα ασχοληθεί με τις γνωστές περιπέτειες του Αντριάν Τρίποντ που είχαν εμπνεύσει τον διάσημο κι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss