Η ταινία Godzilla Vs Kong θα έχει πολύ… ξύλο και σίγουρα έναν νικητή – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Mετά και την ταινία Godzilla: King Of Monsters, για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας, αλλά και την αντίστοιχη Kong: Skull Island, υπάρχει η ταινία Godzilla Vs Kong. Η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου και μετά το πρώτο επίσημο trailer, υπάρχει η επεξήγηση από τον σκηνοθέτη. Ο Adam Wingard σε δηλώσεις του ανέφερε πως η ταινία θα έχει πολλές μάχες με ξύλο (με αποκορύφωμα την καθοριστική), αλλά θα υπάρξει και ένας νικητής.

“Στην ταινία Godzilla vs. Kong οι θρυλικοί αντίπαλοι συναντιούνται στην καταπληκτική μάχη αιώνων, με τη μοίρα του κόσμου να κρέμεται από μία κλωστή. Ο Kong και οι προστατευόμενοί του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το πραγματικό σπίτι τους, και μαζί τους είναι η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι, με το οποίο έχει σχηματίσει έναν μοναδικό και δυνατό δεσμό. Αλλά αναπάντεχα βρίσκονται στο μονοπάτι του εξαγριωμένου Godzilla, προκαλώντας ένα μονοπάτι καταστροφής στην υφήλιο. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο τιτάνων είναι η αρχή του μυστηρίου που κρύβεται βαθιά στον πυρήνα της Γης και δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται”.

Σκηνοθέτης είναι ο Adam Wingard, ενώ πρωταγωνιστούν οι Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, κ.α.

Η επίσημη ανακοίνωση για την ταινία Godzilla vs Kong αναφέρει τα εξής: «Όλα τα παντοδύναμα τέρατα θα γίνουν οι ήρωες της νέας γενιάς, αποκαλύπτοντας την μυθολογία που φέρνει κοντά τον Γκοτζίλα με τον Κινγκ Κονγκ σε ένα οικοσύστημα γιγαντιαίων υπερφυσικών πλασμάτων, τόσο κλασσικά, όσο και καινούρια».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss