Η τελευταία ταινία του Armie Hammer είναι οριστικά το Death On Nile – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Σας είχαμε γράψει την γνώμη μας για την ταινία Murder On The Orient Express, ενώ τώρα έρχεται η ταινία Death On The Nile, που θα είναι και η τελευταία του Armie Hammer, μετά τα σκάνδαλα που είχαν βγει στην δημοσιότητα.
[embedded content]
H υπόθεση έχει ως εξής: Οι διακοπές του Βέλγου ερευνητή Hercule Poirot πάνω σε ένα πολυτελές ποταμόπλοιο, θα εξελιχθούν σε μια απίθανη αναζήτηση ενός δολοφόνου, όταν το ειδυλλιακό ταξίδι του μέλιτος ενός φαινομενικά τέλειου ζευγαριού θα διακοπεί απότομα. Με φόντο τα επικά τοπία της ερήμου και τις μαγευτικές πυραμίδες της Giza, αυτή η ιστορία αχαλίνωτου πάθους και υπέρμετρης ζήλειας, φιλοξενεί μια κοσμολίτικη ομάδα καλοντυμένων ταξιδιωτών και αρκετές ανατροπές, που θα κάνουν τους θεατές να μαντεύουν μέχρι την τελική, σοκαριστική αποκάλυψη.
Σκηνοθέτης είναι ο Kenneth Branagh, ο οποίος στο εκπληκτικό cast πρωταγωνιστεί μαζί με τους Gal Gadot, Armie Hammer, Letitia Wright, Annette Benning, Russell Brand, Rose Leslie, Sophie Okonedo, Ali Fazal, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Jennifer Saunders.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss